Gâteau à la Crème CFW (SWB)E.Uppf

Gâteau à la Crème CFW

 

 

Gâteau à la Crème CFW (SWB)
Hingst F. 2014-06-05
E. I`m Special De Muze – Emerald van ’t Ruytershof – Diamant de Semilly- CARTHAGO Z u Walnut de Muze -Nabab de Reve – Quidam de Revel (SF) – Chin Chin
U. Amor Dè Oro – Emmerton – -Emillion – Nimmerdor
Pimienta – Cheval Sansibar- Chirac – Chagall -Utrillo.Toriär- Portwine

Gâteau`s mor Amor Dè Oro är en mycket trevlig häst med bra gångarter, positiv attityd och mycket social . Hon är född här på Rosenlund! Amor är den första avkomman i andra led efter Peirina.
Amor har nu placering upp till 140cm och skulle till våren 2013 vara klar för svår hoppning, fick tyvärr en hovbensfraktur i oktober 2012, så där av blev jag till!
Gâteau`s far I`m Special De Muze! gör verkligen skäl för sitt namn, han är en ung BWP hingst med superb stam på både möderne och fäderne både Im Specials mor Walnut de Muze (e Nabab de Reve-Chin Chin) och hans far Emerald van ’t Ruytershof (e Diamant de Semilly-Carthago) rids framgångsrikt på hög nivå internationellt av Harrie Smolders!
Im Specials mormor är ingen mindre än superstoet Querly Chin som med Christoph Barbeau deltog i Världs Cup finalen i Efter hoppkarriären har Qerly Chin utmärkt sig som en av belgiens och kanske Världens bästa avelston med flertaget
Internationella avkommor.Det ska bli otroligt spännande att följa Im Special är i både sport och avel förutsättningarna för att detta är en stigande stjärna är stora och han har börjat 5 års säsongen strålande genom att hoppa felfritt i alla fem delomgångarna på BWP hingstserie och kom 4a knappt slagen efter en snabb omhoppning i finalen i mars 2013! Även 2014 har börjat mycket bra med felfria fina rundor i Pavo Hengtencompetie.

Gâteau à la Crème CFW blup asvh

 

 

 

Gateau och Cattis 22/8-2018 champion of the youngsters 2018 90cm

Gáteau och Cattis Jönköping 100cm september 2018

Gáteau och Cattis Champion of the youngsters augusti 2018

Gáteau och Cattis Forserum juli 2018 90cm