Tack bästa Cattis för alla fina rundor med mina hästar på Champion of the youngsters!

Då var det över för detta året på Champion of the youngsters! 👏😇⭐️ Fantastiska rundor har Cattis och Cubilete, Gáteau bjudit på under veckan som varit. Cubilete debuterade 115cm med en felfri runda👍🔝 dag 2 fick hon debutera 120cm, så fin runda dom gjorde🔝 Det rullade ner tre bommar men det var ändå en superrunda och det största hon någonsin gjort.👍⭐️🤩❤️ Lördagen avslutade veckan med 115cm och en bom ner, det var också en superrunda av ekipaget.👏🐴⭐️👍❤️

Gateau började med 90cm och en bom ner, så jävla duktigt av dom i sin andra start i livet!🔝👏🔝🤩 Sen var det dax för debuten i 100cm😍 där går dom in och sätter nollan😇 helt fantastiskt duktiga var dom, man blir verkligen helt förstummad av deras prestation!⭐️⭐️👏👏😍😍🐴🐴😘❤️

Filmer kommer så fort jag vet hur man ska få dit dom🤔🤔 

Trevlig kväll!

cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.